Det här är BRF Kvarnen i Jakobsbergs projektinformationssida. 

Den avser inte att ersätta föreningens ordinarie sida som finns på www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/kvarnen/

Telefonnummer till HSB felanmälan: 010-442 11 00 

Jouren på tel. 08-657 77 22 

Störningsjour tel. 010-470 30 00.

Frågor från extrastämma stambyte

Nedan svarar styrelsen på de frågor som lyftes på den extra föreningsstämman:

1) Vem har ansvar vid ev. vattenläcka efter genomfört stambyte? Stambytet omfattas av 5 års garanti där entreprenören ansvarar för ev skador som beror på felaktigt utfört arbete. Du som boende anmäler fel som vanligt till HSB.

2) Behöver köksskåpen demonteras vid stambytet? Om så krävs så ska entreprenören montera tillbaka skåpet efter utfört arbete.

3) Kommer hantverkare vara vaccinerade? Vi kommer fråga, men anställda har ingen skyldighet att svara. Ingen kan tvingas vaccinera sig. Entreprenören är mån om att ingen boende eller anställd ska smittas och kommer vidta försiktighet och följa rådande rekommendationer.

4) Kan boende få nyttja ev. tillgodopengar från stambytet för att göra tillval till balkongerna? Styrelsen har beslutat att ej tillåta detta då det är olika entreprenörer och det skulle medföra omfattande administration som belastar styrelsen under en period som redan omfattar extra mycket arbete.

Spara
Cookies användarinställningar
Vi använder cookies (kakor) för att säkerställa att du får en bra upplevelse på vår webbplats. Om du avvisar användningen av kakor kanske den här webbplatsen inte fungerar som förväntat.
Acceptera alla
Avvisa allt
Analytics
Verktyg som används för att analysera data för att mäta effektiviteten på en webbplats och för att förstå hur den fungerar.
Google Analytics
Acceptera
Avböj
Matomo
Acceptera
Avböj
Nödvändig
Vår webbplats
Acceptera
Avböj
Unknown
Unknown
Acceptera
Avböj